Laminarea genelor și sprâncenelor
- Laminarea genelor este un tratament care se efectuează direct pe genele naturale, după ce acestea au trecut printr-un proces minuțios de lifting și, dacă este necesar, și colorare. Scopul principal al acestei proceduri este de a hrăni părul, îmbogățind structura firului de păr atât din interior cât și din exterior cu cheratină și vitamine, oferindu-i elasticitate și strălucire, per total un aspect vizibil mai sănătos.
Tratamentul permanent al genelor (de lifting) stă la baza laminării și, prin urmare, întreaga procedură permite atât arcuirea genelor foarte drepte, cât și aranjarea genelor încurcate.
Tratamentul de laminare al genelor se adresează tuturor celor care:
- au genele prea drepte sau sunt îndreptate în jos: genele vor avea un aspect vizibil mai proeminent și mai bogat
- au genele foarte încurcate: firele sunt individualizate și ordonate, pregătite pentru aplicarea rimelului
- au genele foarte uscate și deteriorate: genele sunt hrănite și devin mai sănătoase, revitalizate și hidratate;
- au genele foarte subțiri: funcția principală a tratamentului este îngroșareași alungirea (Totuși, dacă părul este foarte mic, de exemplu mai scurt de 6 mm, rezultatul nu va fi foarte evident);
- au genele foarte lungi și rigide: după tratamentul de laminare, părul devine mai moale, mătăsos și natural;
- pentru toți cei care nu vor să mai apeleze la extensiile artificiale de gene.
Pentru ca tratamentul să fie cu adevărat eficient, procedura trebuie repetată de mai multe ori. În mod ideal, sunt necesare 3-4 sesiuni în decurs de 4 luni, deoarece laminarea este un tratament CUMULATIV și pentru a obține un rezultat real, aplicarea trebuie să fie efectuată în mod constant;
- Trăsăturile faciale capătă un aspect mult mai tânăr și mai atrăgător cu laminarea sprâncenelor.Fie că vorbim de aranjarea sprâncenelor rebele sau de conturarea și definirea lor, acest serviciu de beauty este un must-do. Ochii sunt mult mai expresivi dacă și zona sprâncenelor este mai bine conturată. Firele ciufulite și inestetice sunt îmblânzite cu aceasta procedura de top.
Laminarea sprâncenelor implică netezirea firelor subțiri din sprâncene, ridicând totodată părul într-o direcție verticală. Rezultatul final este o sprânceană foarte netedă, care arată ca și cum ai folosit gel pe sprâncene.
Indiferent de tipul de sprâncene pe care îl ai (cu lacune, subțiri, care prezintă un exces de pensare) laminarea sprâncenelor este o soluție uimitoare și o alternativă excelentă de microblading.
Tratamentul constă în 45 de minute, timp în care sunt aplicate o serie de substanțe naturale, care nu afectează pielea sau firul de păr. Rezultatul constă într-un contur natural, cu firele unidirecționale, ca și cum ar fi fost proaspăt machiate.
Substanțele aplicate au compuși naturali, ce nu afectează pielea sau firul de păr. Iar secretul acestei proceduri constă în aceste substanțe, care reprezintă un cocktail de vitamine (A,B, C, E, F, K), pro-vitamine (B5, B6), uleiuri naturale, keratină, colagen, acid hiarulonic și glicerină.
Înainte de a veni la această procedură nu este recomandată pensarea acasă.
Se poate reveni la procedură la 4-6 săptămâni, în funcție de rapiditatea cu care cresc firele de păr. Între timp, clientul se poate pensa în salon sau acasă, pe linia definită de estetician, fără să intre în forma sprâncenelor.
De obicei pierdem 3-4 fire pe zi, acesta fiind ciclul natural de creștere la fel ca orice alt fir de păr de pe corpul nostru. Acest lucru înseamnă că în 6-8 săptămâni toate genele laminate vor fi înlocuite cu altele noi. Laminarea poate fi repetată ori de câte ori este nevoie, fără niciun risc.
– Dacă vreți să tundeți sprâncenele este recomandat să le pieptănați, periați, cu o perie specială înspre exterior. După aranjarea lor se începe tăierea treptată de la colțul extern de la tâmplă, înspre arcuirea arcadei.
– Nu este necesară pauza și nu se impun restricții după procedură.
– Nu este un tratament care să aibă efecte secundare și nu cauzează iritații, deci poate fi urmat de orice persoană fără leziuni și afecțiuni ale pielii.
– Clienta iși poate relua activitatea normală, imediat ce s-a terminat procedura.